cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Kvällsöppet i köksbutiken till kl 21.00 alla onsdagskvällar!

Vi har Kvällsöppet till kl 21.00 i Kungsäters köksbutik i Kristianstad alla onsdagskvällar under oktober månad!

Kom in till oss och prata kökslösningar med någon utav våra duktiga inredare. Titta på våra kök och känn på den höga kvaliten!  Vi har öppet i vår köksutställning när du har tid!

 

Gott om fri parkering utanför butiken på Tivoligatan 11! Vi bjuder på fika, varmt välkomna!Kerstins cupcakes

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Kungsäter – Kök

Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt trä håller en livstid. Det är bara att försöka lyfta en stomme själv och insikten om kvaliteten infinner sig direkt.

Vetskapen om det massiva träet har du ju i alla fall. Som andra alternativ på stomme kan du välja en al-lamellstomme, spärrfanerad för bästa formstabilitet.

Vill man dessutom ha känslan och doften av en 22 millimeter massiv, oljad stomme i fur, så är valet enkelt. Men du kan lika gärna

få den vitlaserad istället för olja – då får du ett ljusare alternativ men behåller ändå känslan av massivt trä och gediget hantverk. Vill man lacka den för att få en enklare yta att underhålla går det också utmärkt.

Till den massiva listen på framkanten finns två alternativ – ek eller ask. Stommarna levereras i standardhöjder med möjlighet till

Specialanpassning. Vi kan tillverka skåp och takanslutningar helt efter dina egna önskemål. Värnar man dessutom om miljön är detta ett bättre alternativ med naturens egna material.