Garderober

Vi på SandC kök i Kristianstad  har många funktionella och snygga lösningar för exklusiv förvaring. Specialdesignade skjutdörrar, rumsavdelare, skåpfronter och eleganta glasdörrar för kök och badrum. Att dölja tvätt och tork bakom frostade glasdörrar är till exempel en helt briljant idé. I sortimentet finns även personlig inredning för garderober, skåp, sminkbord, dressingrooms och walk in closet.

Vi  levererar både öppna lösningar och skåp. Garderobssystemen kan dessutom skräddarsys och anpassas till olika höjder, bredder och djup, vilket också gör vårt system mycket användbart som förvaringsmöbler, till exempel i vardagsrummet, förrådet, eller på ditt kontor.

Garderob, praktiska och snygga förvaringslösningar
 Garderober, praktiska och snygga förvaringslösningar. Kungsäter kök made in Halland
Skräddarsydda förvaringslösningar för dina behov
Kungsäter kök har skräddarsydda förvaringslösningar för alla dina behov. Garderober, dressingrooms eller för din tvättstuga

Hör gärna av dig till oss på SandC när det gäller skräddarsydd förvaring som du vill ska fugera optimalt. Vi arbetar med marknadens bredaste sortiment av garderoberoch förvaringslösningar men oavsett vilken prisklass du väljer arbetar vi med kvalitet!