Om Kungsäter kök Kristianstad

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Kvällsöppet i köksbutiken till kl 21.00 alla onsdagskvällar!

Vi har Kvällsöppet till kl 21.00 i Kungsäters köksbutik i Kristianstad alla onsdagskvällar under oktober månad!

Kom in till oss och prata kökslösningar med någon utav våra duktiga inredare. Titta på våra kök och känn på den höga kvaliten!  Vi har öppet i vår köksutställning när du har tid!

 

Gott om fri parkering utanför butiken på Tivoligatan 11! Vi bjuder på fika, varmt välkomna!Kerstins cupcakes

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Garderober

INK Inredning och kök /Kungsäter har många funktionella och snygga lösningar för exklusiv förvaring. Specialdesignade skjutdörrar, rumsavdelare, skåpfronter och eleganta glasdörrar för kök och badrum. Titta in till oss och låt dig inspireras till  nya smarta och snygga förvaringsmöjligheter för dig och ditt hem.

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

LESS

LESS är frukten av ett samarbete mellan Arkitekthus och Kungsäter. Köket är formgivet av Gert Wingårdh. Ren, snygg skandinavisk design när den är som bäst. God arkitektur kan verkligen bidra till en mer kvalitativ vardag. Förverkliga din dröm om ett modernt kök. Naturligtvis genom nytt svenskt hantverk som förenar traditionellt köksbyggande med en känslig modernists petighet.

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Exklusiv

Exklusiv är Kungsäters helmassiva serie med den där utsökta känslan. Vackra och miljövänliga kök som håller en hel livstid. Det gedigna hantverket och känslan för råvarans egenskaper är äkta. Det både syns och känns. Låt dig inspireras av våra Exklusiv Kök. Välkommen in för att upptäcka skillnaden.

puff1

Kungsäter

Kungsäters kök tillverkas i Halland sedan 1908. Svenska träslag möter traditionellt hantverk och resultatet blir lika lyckat varje gång. Du får ett vackert, personligt kök – millimeteranpassat efter husets förutsättningar och familjens behov. Vilken stil passar ditt hem?

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Kungsäter – Kök

Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt trä håller en livstid. Det är bara att försöka lyfta en stomme själv och insikten om kvaliteten infinner sig direkt.

Vetskapen om det massiva träet har du ju i alla fall. Som andra alternativ på stomme kan du välja en al-lamellstomme, spärrfanerad för bästa formstabilitet.

Vill man dessutom ha känslan och doften av en 22 millimeter massiv, oljad stomme i fur, så är valet enkelt. Men du kan lika gärna

få den vitlaserad istället för olja – då får du ett ljusare alternativ men behåller ändå känslan av massivt trä och gediget hantverk. Vill man lacka den för att få en enklare yta att underhålla går det också utmärkt.

Till den massiva listen på framkanten finns två alternativ – ek eller ask. Stommarna levereras i standardhöjder med möjlighet till

Specialanpassning. Vi kan tillverka skåp och takanslutningar helt efter dina egna önskemål. Värnar man dessutom om miljön är detta ett bättre alternativ med naturens egna material.

cropped-Miele-PureLine-Obsidiansvart.jpg

Om Ink

Om INK

Vår filosofi bygger på engagemang, äkthet och personlig inredning med känsla. Med sjutton års erfarenhet av kök och inredning erbjuder vi det enklare till det mest exklusiva, med dina och husets förutsättningar som utgångspunkt. Rätt kök med rätt känsla i rätt hus. Välkommen till oss.